Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Politika privatnosti za Differo Marketing

U Differo Marketing -u, dostupnom sa vvv.differo.me, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i snima Differo Marketing i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa podacima koje su podelili i/ili prikupili u Differo Marketingu. Ove smernice se ne primenjuju na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć Generatora politike privatnosti TermsFeed.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje morate da dostavite i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje želite da date.

Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e -pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Koristimo podatke koje prikupljamo na različite načine, uključujući:

Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb stranicu
Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb stranicu
Razumeti i analizirati kako koristite našu veb stranicu
Razvijajte nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnosti
Komunicirajte sa vama, direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb lokaciju, te u marketinške i promotivne svrhe
Šalje vam e -poštu
Pronađite i sprečite prevare
Datoteke sa beleškama

Differo Marketing sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz, a možda i broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim podacima koji mogu lično identifikovati. Svrha ovih informacija je analiza trendova, upravljanje veb lokacijom, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i svaka druga veb lokacija, Differo Marketing koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranica na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte članak „Kolačići“ iz Generatora politike privatnosti.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od nezavisnih dobavljača na našoj veb lokaciji. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za prikazivanje oglasa posetiocima naše veb stranice na osnovu njihove posete vvv.vebsite.com i drugim veb lokacijama na Internetu. Međutim, posetioci mogu odlučiti da odbiju upotrebu DART kolačića tako što će posetiti Politiku privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sledećoj URL adresi – https://policies.google.com/technologies/ads

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje Differo Marketing -a.

Oglasi nezavisnih proizvođača ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili veb svetionika koji se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Differo Marketingu, a koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Differo Marketing nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Differo Marketing -a ne odnosi se na druge oglašivače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da za detaljnije informacije pogledate odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa. Može uključivati njihovu praksu i uputstva o tome kako da isključite određene opcije.

Možete izabrati da onemogućite kolačiće kroz svoje pojedinačne opcije pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)

Prema ZKPA, između ostalih prava potrošači u Kaliforniji imaju pravo da:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i posebne delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo pristupa – Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da zatražite da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za decu

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci tokom korišćenja interneta. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Differo Marketing ne prikuplja svesno nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete na našoj veb stranici dalo ovu vrstu podataka, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da što pre ukloniti takve podatke iz naše evidencije.


OBAVJEŠTENJE:
WEB STRANICA JE U RAZVOJU!

U međuvremenu možete pogledati dio sajta koji je spreman, ali neke opcije su ograničene.
Koristite navigacioni meni na vrhu stranice kako biste pogledali sav sadržaj.